Dolce & Banana Cake

Je hebt nodig voor een cakevorm van 26x12 cm:

3 hele rijpe bananen, 3 eieren, 1 volle eetlepel vanille aroma, 60 ml. agave siroop, 50 ml. zonnebloemolie, 100 gr. amandelmeel, 100 gr. boekweitmeel, 50 gram cocos, 1 eetlepel bakpoeder,

100 gram rozijnen & wat amandelschaafsel.

Verwarm de oven voor op 180 graden, doe alle ingrediënten behalve de rozijnen in een kom en mix met een staafmixer door elkaar. Als laatste meng je met een lepel de rozijnen erdoor. Schep het beslag in een goed ingevette cakevorm, voeg wat amandelschaafsel toe op het beslag, in de oven voor 45-50 minuten & klaar is deze gezonde, verantwoorde maar bijzonder lekkere cake!

De groen marmeren snijplank komt trouwens van de Flying Tiger (€10,-).

© 2020 by Annuschka Klijnman / aca-styling

Recent Posts
Archive