BLOG

My new (Make-up) Etui

Kon deze echt niet laten liggen.... *=* zo leuk met dat gouden zipp. pullertje! Hij kost 4 Euro bij de Primark.

Bear Sunglasses

So cute deze zonnebril / bril... Ik kwam deze tegen bij Paperchase en hij kost maar 4 pond... Hieronder de link; alleen is het wel Sale periode dus of deze nog verkrijgbaar is(?)http://www.paperchase.co.uk/just-in-case-bear-glasses.html

My new PINK skateboard!

Zooo blij mee! kan het nog steeds niet skateboarden maar je bent nooit te oud om te leren ^-* Deze kocht ik in Dusseldorf bij "Sportarena" voor €59,95 van het merk: Juicy Susi.

K21 Dusseldorf

Vorig weekend was ik in Dusseldorf bij K21 > Kunst Sammlung &dit is een kleine greep uit de huidige kunst-collectie daar. Van linksboven naar rechtsonder: 1) Tomas Saraceno: Steel wire construction Helemaal bovenin het museum zit een draad constructie waar je (eerst overal en grove schoenen aandoen) zelf over deze draden mag lopen (super leuke manier van “interactie-art”) 2) Spider-Art... Ik ben zo snel weggelopen dat ik vergeten ben de naam van de kunstenaar op te schrijven bijzonder deze kunst, maar ook creepy vond ik *-* volgens mij was dit ook Chiharu Shiota (net als foto 4) 3) Georg Herold “bricks on velvet” very pretty die combi 4) Chiharu Shiota: hele mooie fijne zwarte draad constru

Cheap & ea$y DIY

Het transparante tasje had ik al (van de Primark > verpakking underwear...) Heb met een watervast stift een Smiley erop getekend en wat gespetterd met nagellak, en klaar is je (schrijfwaren) etui!

Sticker Manifesto

Happy met mijn "Diy sticker'd" fotolijstje die ik van de week heb gemaakt! Het witte fotolijstje komt van de Action en was €0,85 voor een 13x18 cm. Stickers (de meeste heb ik gekregen via modebeurzen) van o.a. Liger, Protest. En de text balloons (standaard in het assortiment) liggen bij de fotoafdeling van de Action.

Dr.Foots

Dr.Foots is een Cola achtige softdrink, semi Dr Peper / semi Cherry Coke-achtige smaak Te koop o.a. bij de Jumbo. Ik ben zelf niet heel erg fan van Dr.Pepper dus deze is ook niet echt mijn ding maar vond het blikje gewoon leuk, Happy Sunny Weekend!!

Tokidoki

Happy met mijn superleuke pennenmapje /make-up etui /of koeltasje... Ik kocht deze van het weekend bij de Primark in Dusseldorf (voor 5 Euro). De Vinyl Toy had ik al en heb ik ooit bij Outlandstore gekocht (Amsterdam: Zeedijk 22)

Sticker Manifesto

Mijn nieuwe notitieboekje... De grote tickers zijn o.a. van Ron English's "stickable art offenses", SmileyWorld, Sticker Bomb "Skulls" en de kleine stickers komen van de Zeeman (hartjes) en de Action (text balloons). Cuz....stickeren is zo much FUN!!

Diy Candy pens

Nog een simpele manier om je oude pennen more fun te maken: Ik heb hier de wikkels van snoepjes en/of snoep verpakkingen voor gebruikt. Maar kan natuurlijk van alles zijn: kaftpapier, inpakpapier, plattegrond van je favo city etc. Deze snoeppapiertjes komen uit de toko (o.a.) white rabbit snoepjes maar er zijn ook veel leuke verpakkingen te vinden bijv. bij Jamin (naast Amerikaansverkopen ze nu ook Japans snoep). Je wikkelt ze rond de pen-vulling en stopt ze weer terug, > voilà... & klaar ^-^

"Tattood Pens"

Super easy DIY Nodig: Tattoos & ballpoints, stiften of potloden... De zwart, blauwe & rode ballpoints kocht ik bij het Kruidvat eervorige week voor €0,79 voor 12 stuks!De Tattoos (een heel boekje vol) komen van de Big Bazar. Deze had ik vorig jaar al gekocht dus weet de prijs even niet. Maar d.m.v een sponsje met wat water wrijf je zo een,twee, drie >de tattoos op je pennen, easy does it!

Swinging Sixties London

Nog t/m 2 september in Foam (Keizersgracht 609 in Amsterdam) "Images say more than a thousand words"... prachtige foto's allemaal! Happy ^-^ weekend!

Sticker Manifesto 2

I LOVE stickers! en ben op het moment bezig met mijn eigen Stickercollectie'tje ^-^ more info will follow Mijn Ikea kastjes zijn inmiddels bijna klaar...

Sticker Manifesto

My New Restyled Sticker'd Tape Dispenser! ^-^ Stickers komen o.a. van de Action, Wibra, Big Bazar & Zeeman.

DIY sunglasses

First: collect plastic toys (deze komen van de Mac Donalds) & het mondje komt van een haarspeldje 2) Plak ze met een lijmpistool op je oude zonnebril 3) Paint (ik heb oude nagelak gebruikt) 4) Add glitter (deze pink confetti glitter komt van de Claires) &.... You're Done... ^-*

MAGIC Chewing gum

Best geinig...deze "magic chewing gum" De "magic" zit in het doosje: hierin staat met text in het kort beschreven hoe je de "trick"moet uitvoeren. Te koop o.a. bij Candy & Chocolate (Purmerend).

MotorLight

Zo awesome... deze motor-lamp in zwart mat sprayed metaal. En kost nu ook nog maar €7,95...bij de Kwantum en is ook verkrijgbaar in het rood. Het houten bordje komt er ook vandaan en was nu €1,50.

Storage Sale

...bij de Kwantum! deze plastic boombox (30x16x12 cm) is nu te koop voor €3,50

New mellow yellow Storage

Dit vrolijke glossy plastic portemonneetje komt van de Kwantum en kost nu €1,- Het witte blikje (10x7,5 cm) komt ook van de Kwantum en is ook in het zwart te koop met andere textjes voor €1,- PS: Leenbakker verkoopt de blikjes trouwens ook zag ik.

Happy Flipflops

Afgelopen week gescoord voor €1,49 bij het Kruidvat: de flipflops hebben een super cool bandje dat lijkt op een schakelketting, zo leuk! Ze hadden ook nog andere printjes en ....2 paar voor €2,- De HAPPY display van porselein (20x8 cm) komt van de Kwantum en kost nu: €1,-

This is my Personal Blog

So don't expect long reviews or expensive things I (personally) would never buy.

I'm not sponsored either!

I Just like to make pictures, share or create things ^-^   

Like: nice budget clothing,accessories or funny gadgets, "annusual" stuff that I like,

My LMC-Art or just food that makes me happy...

 

TAGTIP: with the tags below the pictures you can find similar subjects.

 

Recent Posts
Archive