BLOG

Glow in The Dark Dino's

Muur DINO stickers that glow in the dark!! Momenteel te koop bij de Big Bazar voor 1,89 per vel van 4 verschillende Dino's. PS: de grote Dino gummen kocht ik vorig jaar bij de Action maar weet niet 100% zeker of ze deze nog steeds verkopen, maar de Flying Tiger verkoopt ze ook & afgelopen week ook te koop bij de Deen!

Like!

Super Cute deze kleine stempelkussentjes! voor op kantoor of back to school ^-* Er zitten 12 verschillende 2,5x2,5 cm stempeltjes in; met elk zijn eigen kleur: 3 magenta Roze, 3 Minty Blue, 3 Citroen gele en 3x Aqua Blue De textjes zijn: “Like”, “Get stuff Done”, een ankertje & een uniform-achtige striping Per setje maar €1,49 bij de Action.

Punch it!

Leuk om zelf confetti te maken, blz's in je agenda, ordners te punchen etc... Bij de Action voor €1,49 voor 3 stuks (ster, rondje & hartje).

Storage Box

Pretty awesome deze transparante Box met 2 lades van transparant acryl. Ik heb ze al in heel veel shoplogs voorbij zien komen en terecht want hij is zo mooi... Afmeting is: 10x18x9 cm en kost bij de Action maar €2,99 De nagelakjes (clr: 201 & 501) kreeg ik op de beurs (modefabriek) Thanks Alix!

Water Dispenser

Je ziet ze de laatste tijd veel deze (water) dispensers O.a. de Action verkoopt ze nu voor €3,99. Super handig dat kraantje en het staat heel gezellig met bijv. wat fruit erin. Of met munt, gember en limoen; ook heel lekker!

Erasers

I L O V E erasers...niet alleen om te gummen maar ook de vormpjes zijn altijd zo FUN! Helemaal als ze goed geprijsd zijn dan heb ik zoiets van, ik verzin nog wel waar ik ze voor kan gebruiken Deze handjes, Fruity's & FastFood varianten komen van de Action en zijn respectievelijk: €0,29, €0,49 & €0,49 Ik heb ze nu op een paar (bijpassende kleur) nagellakjes geplakt en lippenstiften opgeleukt ^-* De foto's volgen nog in mijn shoplog van augustus.

"Zucchini Risotto"

Kook 450 ml. water (in een steelpan) en laat hierin het bouillonblokje oplossen. Zorg dat de bouillon steeds goed warm blijft gedurende de gehele kooktijd. Snipper de ui en bak deze 5 minuten in wat olijfolie. Doe dan de risottorijst erbij en laat deze op middelhoog vuur in +- 5 minuutjes glazig worden. Blus de risottorijst/uitjes met het glas wijn en laat sudderen totdat deze bijna is verdampt. Intussen de kipfilet in kleine stukjes snijden plus de courgette & champignons in kleine blokjes (beide +- 1 cm x 1 cm) snijden en zet even apart. In de tussentijd steeds wat bouillon scheppen bij de risotto rijst en roeren De groentes in wat olijfolie bakken en als deze goed gaar zijn kruiden met de

Fun ChewingGum

Ik kocht deze bij "Candy and Chocolate" een klein snoepwinkeltje in Purmerend. Het zijn Fancy ChewingGums en zitten verpakt in een klein zakje voor maar €0,10 per stuk. De “Zombie” is een zuurtje maar meteen goed door te bijten en is soort van crispy weird in je mond De Mojito heeft ook een fluid centre en smaakt een beetje zuur, bitter sweet > vond dit zelf de minste. De Destroyer “lava filled” is super sour, heeft een spikey buitenkant en komt qua smaak voor mij op de tweede plaats. De Dino Egg is heel grappig in de vorm van een dino egg & er zit ook bij deze een vloeibare vulling in, erg lekker > deze is mijn favoriet! Adres van dit snoepwinkeltje is: Dubbele buurt 3 / Purmerend

Yeau!

Handig voor onderweg en in de aanbieding deze week bij de Deen voor €1,50 Maakt 30 glazen Limo staat er op, weegt maar 73 gram (48 ml) en is suikervrij! De blauwe verpakking heeft de smaak: "lazy summer fruit" & er is ook een "lemon-rooibos" variant (gele verpakking).

Fun! Kitchen GUN

Deze had ik al eerder gezien bij de Xenos maar daar was ie volgens mij iets van €8,- Nu zag ik hem weer... maar bij de Action en voor €3,99 kon ik hem uiteindelijk toch niet laten liggen. Er zitten 2 plastic doseervullingen bij, een voor bijv. Ketchup & de ander voor Mayo ^-^ FUN!!

Skullz

Heb er weer een nieuwe bij! De zwarte heb ik cadeau gekregen en komt uit Mexico / Cancun Héél blij mee!! de andere 2 had ik al: de witte komt uit Mallorca & de zilveren gewoon uit Nederland en is een spaarpot.

Rollin' Dice

Super functioneel voor onderweg... deze dobbelsteen roller... voor maar €0,95 Zo kun je zelfs in het vliegtuig (zonder tafeltje) Yahtzee spelen bijvoorbeeld ^-* Te koop bij de Action!

Fisherman's Friends

Vanwege hun 40-jarig bestaan; zijn de "Fisherman's Friends"momenteel te koop in een handig blikje! Verkrijgbaar bij verschillende supermarkten nu voor €1,- De "TREXI" vinyltoy komt trouwens van http://www.outlandstore.com/

Walldog

A Nice Story Telling T-shirt Concept! Watch this: http://www.walldog.world/ Coole filmpjes van artworks met een verhaal & waar ze zijn ontstaan > van Rome tot India...& beyond Elk Tshirt is voorzien van een klein vlag-labeltje aan de hals, info printed inside & ook nog eens alle info op de hangtag. Mooi merk!!

Back 2 School

Van Scotch... leuke hebbedingen voor op kantoor of "back to school" De High Heels black tape dispenser is momenteel in de actie bij Staples! (€7,95) De andere producten vond ik via andere websites waaronder: http://www.staples.com/Scotch-Cosmo-Tape-Dispenser-with-Scotch-Magic-Tape/product_57255 http://www.inkman.com.au/items.asp?id=39927 http://www.amazon.com/3M-Cosmo-Tape-Dispenser-C33COSMO/dp/B00F9LGBLW http://www.amazon.com/Post-Pop-up-Dispenser-3-Inch-Includes/dp/B003VNE25M

This is Liger

Grrrrrreat Men's Tees brand! Echt een snoepje tussen alle merken die er op de modefabriek stonden!! Comical Bold artworks met mijn meest favoriete thema's zoals: Old Skool Games, Tigers & Lions, Cat Burglars & Pin-ups. Verkoopprijs is 59,95 en o.a. te koop via de website: http://www.thisisliger.com/ Super leuk ook de "selfies" van de verschillende designers (zie greyscale sketches onderin) Concept & text by Julius Leijger: The idea We wanted to create something totally original. In designs, in materials, in collections. Inspired by the Liger. A unique animal that is the hybrid cross between a lion and a tigress. Unable to reproduce. Like our shirts. The Recipe Take six great visual artists,

Diy Badging

Leuke badges! deze zijn te koop bij So Low & kosten €1,79 & €1,89 per stuk

Modefabriek S 2016

Impressie van de modefabriek van afgelopen zondag in de Rai in Amsterdam: (van links naar rechts & van boven naar onder) 1&2. Ton Elisabeth Bjerkaas (Rietveld) 3,6,7,12. Creative displays... 4&5. Walldog > Super cool inventive concept! (langere review volgt asap) 8,9 & 10. Ko Samui > awesome artworks & inspirational people from Venice Het artwork van Jim Carrey "Limited edition Movie Legends" is van Marco Bortolino. 11.Liger > supergafe comic artworks for Men (langere review volgt nog) 13.Colourful sneakers from Atlantic Stars 14.Dit Longboard van Brunotti (NMTC) kon je ter plekke winnen! 15.Boardies beachy artworks boardshorts for men (maar een S kan ook voor Women) 16.Wishlist sneakers fr

Every day an other Fruity

Deze Fruity 7-pack briefs (underwear) kocht ik bij de Primark voor €6,- Colours zijn: Minty Blue, Light Yellow & Bubblegum Pink (niet pastels...zoals in m'n shoplog) De portomonnaie-tasjes zijn oud maar nog steeds leuk ^-*

Holy graphic!

Deze holographic ansichtkaarten zijn momenteel te koop bij de Flying Tiger & dat voor maar €1,- .... voor 2 stuks!

This is my Personal Blog

So don't expect long reviews or expensive things I (personally) would never buy.

I'm not sponsored either!

I Just like to make pictures, share or create things ^-^   

Like: nice budget clothing,accessories or funny gadgets, "annusual" stuff that I like,

My LMC-Art or just food that makes me happy...

 

TAGTIP: with the tags below the pictures you can find similar subjects.

 

Recent Posts
Archive