top of page

Just BIB Trade in het WFC

Zon & maandag werd deze voor de 2e keer gehouden in het beursplaza van het WorldFashionCentre. Er waren o.a. 3 modeshows die diverse merken showden van de Fall 2015 collectie’s waaronder: Anna Scholz, Murek, Twister, Yoek, Zizzi en nog heel veel andere plussize brands. Ook waren deze merken met de desbetreffende stands aanwezig.

Naar mijn mening een compacte overzichtelijke opzet, professioneel & toegankelijk tegelijk.

Qua kleding zaten er leuke artikelen bij zoals o.a. de gestepte grey melange sweater met silver foilprint, het jurkje met uitgespaarde neckline met silver sequinces, the “little black leather dress”, het "tijgerjurkje" met contrast banen, het black clrblock T-shirt, de rode jurk met rhinestone broche & de leren beenwarmers onder een wollen jurkje, pittig!

Just BIB Trade3.jpg

Recent Posts
Archive

© 2022 by Annuschka Klijnman / Little Miss Chucky

aca 2.jpg
bottom of page