Just BIB Trade in het WFC

February 3, 2015

Zon & maandag werd deze voor de 2e keer gehouden in het beursplaza van het WorldFashionCentre. Er waren o.a. 3 modeshows die diverse merken showden van de Fall 2015 collectie’s waaronder: Anna Scholz, Murek, Twister, Yoek, Zizzi en nog heel veel andere plussize brands. Ook waren deze merken met de desbetreffende stands aanwezig.

Naar mijn mening een compacte overzichtelijke opzet, professioneel & toegankelijk tegelijk.

Qua kleding zaten er leuke artikelen bij zoals o.a. de gestepte grey melange sweater met silver foilprint, het jurkje met uitgespaarde neckline met silver sequinces, the “little black leather dress”, het "tijgerjurkje" met contrast banen, het black clrblock T-shirt, de rode jurk met rhinestone broche & de leren beenwarmers onder een wollen jurkje, pittig!

 

Please reload

© 2019 by Annuschka Klijnman / aca-styling

Recent Posts

November 26, 2019

November 19, 2019

October 18, 2019

April 10, 2019

February 8, 2019

Please reload

Archive
Please reload