BLOG

Moschino's new Perfume: TOY by Jeremy Scott

In november was ik in London en notabene op de dag van mijn verjaardag (de 13e) was Jeremy Scott (de ontwerper van Moschino) in Harrods om zijn nieuwe parfum te lanceren &... te signeren. Al sinds mijn studietijd ben ik fan van Moschino, vooral omdat Moschino mode niet té serieus neemt. Ik ben zo blij met dit luchtje; alleen natuurlijk al voor de fles maar ook de geur is echt anders dan anders. Een mix van lavendel en bergamot & ook apart: het is een unisex geur.

Charlie & The Chocolate Factory

In London ben ik naar de musical "Charlie & The Chocolate Factory” geweest En... oh my gobstoppers; wat een feestje om te zien deze musical! Net zoals in de film wordt Violet zo rond als een blueberry kauwgumbal en de eekhoorns zijn niet van echt te onderscheiden. Maar vooral onbegrijpelijk indrukwekkend: de “videot” (de jongen die verslaafd is aan videogames) Hij krimpt (hoe doen ze dit?!) en wordt zo groot als een Barbiepop... a MUST SEE wanneer je in Londen bent: “A choc-full of fantastical treats to dazzle your senses”

Restyle'd Make-Up

Make up ziet er vaak een beetje saai uit vind ik. Ik heb deze potjes nagellak, blush kwast & eyeliner gewoon heel simpel “bestickerd”. Veel leuker toch? het is zo gedaan en heel goedkoop ^-* De stickers komen van de Action (fotoafdeling) en sommige zijn “vintage”. Op beurzen neem ik vaak gratis stickers mee want deze komen eigenlijk altijd van pas. I LOVE stickers!

This is my Personal Blog

So don't expect long reviews or expensive things I (personally) would never buy.

I'm not sponsored either!

I Just like to make pictures, share or create things ^-^   

Like: nice budget clothing,accessories or funny gadgets, "annusual" stuff that I like,

My LMC-Art or just food that makes me happy...

 

TAGTIP: with the tags below the pictures you can find similar subjects.

 

Recent Posts
Archive